Ay kızlar o kadar yoruldum ki anlatamam oğlum doğdu İlk 2.5 ay kolikti sabahlara kadar ağlardı uyutana kadar canımız çıkardı gaz sancısından ne çektik birinci ayından sonra kabızlık problemi başladı yedinci aya gireceğiz hala da devam ediyor kendi başına rahat yapabildiği süre çok az ve aynı şekilde birinci aydan sonra egzaması başladı hala da devam ediyor tüm vücudunda var sürekli kaşınıyor uykusunda kendini uyandırıyor çok huysuz bir bebek sürekli ağlıyor ne oturmak ne gezmek ne istediğini bilmeyen bir bebek yani doğduğundan beri adamakıllı bir uyku düzeni asla olmadı sürekli rutin yapmaya çalışıyorum şimdilik uyku eğitimi veriyorum bakalım ileride ne olacak ilk altı ay emzirdim Ve mama verdimiki hafta önce ateşlendi ve emmedi ne kadar teklif etsem de tekrardan o süre zarfında emmeyi bıraktı gerçekten o kadar yoruldum ki bazen annelik bu kadar zor muydu diyorum yıprandım yani ev işi Çocuk derken hayatım kaydı diyebilirim ablamın oğlu o kadar kolay bir bebekti mesela çok özeniyorum ya çocuğu nereye koysan yatardı dişlerini çok kolay çıkarttı ne gaz sancısı oldu ne diş sancısı çok kolay büyüdü diyebilirim yani kendisi de hep söyler zaten gerçekten çok yorgunum yani
🫠