Merhaba Öncelikle bu kadar strese sokma kendini evet anlıyorum psikolojik olarak kendini fazlasıyla kötü hissediyorsun, iyi hissetmiyorsun ama inan bana geçecek. Ben20 kilo aldım hamileliğimde sağlık sorunlarım çıkmaya başladı. Doğum yaptım, strese girdim geçmeyecek bunlar diye ağladım şu an kızım 11 aylık ben 10 aylık olduğunda toplam 19 buçuk kilo verdim sürekli su içiyorum her zaman böyleydim Süt için çok iyi geliyor hurma tükettim kemik suları ile yemekler yaptım evet fazla ağır şeyler tüketmemek iyi gelebilir abur cubur yeme isteğini de yenmen gerekir fakat sen şu an çok erken başlamışsın diyete genellikle diyet için tavsiye edilen ay 5 buçuk 6 aydır o yüzden sütün azalıyor olabilir bebeğin şu an tamamen bütün besinini senden alıyor su ihtiyacını yemek ihtiyacını herşeyi o yüzden kendini diyete sokup zorlamanı tavsiye etmiyorum birkaç ay daha bekle inan bana o kilolar gidiyor çok güzel bir kadın hanımefendi olduğunuza inanın içinizden bir canlı çıkarttınız bu hiç kolay değil o yüzden biraz zaman tanıyın kendinize, bebeğinize. 😊