Tazeannecik35 Kızlar merhaba bugün babamın doğum günü . Günlerdir ne alsam diye düsünüyorum kiyafeti ayakkabısı fazlası ile var. Başka da hicbir sey aklıma gelmedi. Gram altın hediye etsem sizce cok mu kötü olur ? Aklıma bir sey gelmiyor önerilerinize açığım.
Ocakalti Tazeannecik35 bir pasta yapmak bile yeterli konu babalarsa canım, niye kötü olsun şu zamanda güzel bir hediye ihtiyacına göre kullanır altını tabi kabul ederse
Esoz1110 Tazeannecik35 Eğer durumunuz varsa olur altın zaten alacagınız seylerde neredeyse altın fiyatı kadar olmus🙃
Tazeannecik35 Ocakalti evet yapmak istedim ancak annem bu sene kendisi yaptırmak istemiş o yüzden ben de bir sey demedim. Bu ara kendi oturdukları ev için masrafta yaptılar ben de bunu düşündüm. Kabul eder diye de düşünüyorum
Tazeannecik35 sumeyyesinanaras ben de bunu düşünüyorum. Her sene tshirt pantolon ayakkabı eşofman yelek vs derken artık fazlasıyla oldu. Bunlar dışında da hiç aklıma gelen bir sey yok. Yani kardesimle beraber gecen sene telefon almıstık . Saati yoktu onuda gecen hafta almıs yanii hic bir seçeneğim kalmadı
2prensesimvarcanim Tazeannecik35 evet aslımda ihtiyaç bakımından düşünüp gramda mantıklı ama onu başka zaman destek olsun die verebilirsiniz şuan hediye almak daha mantıklı bnece ben öle yapardım
Tazeannecik35 2prensesimvarcanim evet bunu bi aile dostumuz var erzuruma iş için gidicem sana atar bakarsın demisti ama mayıs sonu gidicek doğum günü icin yetişmeyeceği için babalar gününde tesbih alcam
Tazeannecik35 Esoz1110 evet açıkcası gercekten öyleler. Hem hepsi çok fazla olduğu için dolabına koycak sıra gelirse giyer. Altın her zaman işe yarar diye düsündüm. Simdi kardesim ve gelin adayımızda aksam olcağı için ne alsam diye de düsünüyorum. Altta kalmayı sevmem :) kız bugün calısıyor diye gidip rapor almış bugünü kaçıramam diye o derecee
Tazeannecik35 2prensesimvarcanim destek amaçlı asla kabul etmez aldı diyelim direkt cocuğuma verir baska zaman bir sekilde
Asyaveannesi04 Tazeannecik35 Anneye tamam ama baba kabul eder mi bilmem. Ben de genellikle kıyafet mont, tespih, ayakkabı felan alırım