Nilgunelaa Merhaba, ön kamera çektikten sonra galeride rengi kararmış çıkıyor. Sanırım ayarları var bilenler yardımcı olabilir mi ?
endoplazmikretikulumiste Nilgunelaa takip ettiğim bi insta hesabında hanım ablamız da aynı sorundan dert yanıyordu be düzeltemedi
Nilgunelaa obobok ya çok sinir bozucu ama android gibi çıkıyor o kadar para verdik niye böyle oldu anlamadım. Mağazada cam gibiydi ışıklardan dolayı mı acaba
Nilgunelaa endoplazmikretikulumiste Allah Allah ya mağazada çok güzeldi evde çok kötü ben anlamadım bakıyorum ayar videolarına biri onu aç bunu kapa diyor deniyorum yapamadım
endoplazmikretikulumiste Nilgunelaa takip ettiğim sayfadaki kız da yapamadı değişim talep edin aldığınız yere götürün sıkıntı var o seride hepsinde deil ama şansa ben de teli değişmeyi düşünüyorum ama onu almıcam şansa bana da denk gelir diye kimseyi bulmaz beni bulur çünkü biliyorum
Nilgunelaa endoplazmikretikulumiste Ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum ya telefonu aktardıktan sonra kamera ayarlarınızı düzenleyiniz gibi bir şey çıktı 11 den aktarırken kamera ayarlarıda o şekilde aktarıldı sanırım. Olması gereken ayarlar nasıl onu bilmediğim için post açayım dedim
Nilgunelaa Myneymis evet düzeldi iPhone yetkili bayisine gittim orada ayarladılar şuan hiçbir sorun yok
Myneymis Nilgunelaa benim instagram da sorun var karartıyor videoyu netliyor çekerken satmayı düşünüyorum
Myneymis Nilgunelaa kapadım ama instada selfie çekince anında kararıyor yüz ve en ufak sivilce nokta dahi belli oluyor ona çözüm bulamadım
Nilgunelaa Myneymis prolar zaten öyle ama çok net çekiyor her şeyi. Işıkta önemli evde karanlık geliyor pencere önünde cam gibi çekiyor. Birde servise gidince oradaki telefonlara baktık yetkilide söyledi bunlar demo ürün olduğu için özellikle kamerası çok aydınlık ışık ayarları daha fazla oluyor onlara aldanmayın demişti
Nilgunelaa Myneymis birde her foto çekerken ışık ayarını pozlamayı +0,7 yapıp deneyin galeride kararmıyor o zaman
Myneymis Nilgunelaa 12 pro kullanıyordum böyle değildi bende 15 pro aldım ama geri vermek istiyorum şuan