umaykra Babası kahve ben yeşil gözluyum bazen renkli gibi açık gözukuyor bazen koyu şuan 1 ay 6 günlük ilk haftalara göre göz rengi açııldı koyu olupta renkliye dönen var mı
mutlukoala umaykra bence kahverengi. Benim bebeğimin de koyuydu ama koyu maviydi baya. Açıldı açık mavi oldu. Koyu kahve gibi duruyor. Belki açık kahve ya da ela olabilir sonradan.
hazale966 umaykra kahve gibi sizinki bariz. bizim doğdugunda lacivertti zamanla maviye döndü suan 1 yasında hala mavi
Audrey_ umaykra daha belli olmaz bence benim bebeğimin ilk 3 ay griydi açık maviydi sonra birden siyah oldu şu an 5 aylık elaya dönecek gibi
tugba825_ umaykra benim kızım doğduğunda lacivertti şimdi baya açıldı gri mavi arası bişey sizinki ela yada açık kahve olucak gibi duruyo
userezgi mutlukoala benim bebegimin gozleri ne renk olur sizce 3 aylik su an. benim babam mavi gozlu ben kahverengi esim yesil gozlu
umaykra Audrey_ maviyken nasıl siyah oluyo yaa benimde küçğkken koyu maviymiş 2 yaşından sonra açık yeşile dönmüş
mutlukoala perla_ canım muhtemelen bu kahverengi olur yani iyi ihtimalle de açık kahve olur koyu kahveydi pardon koyu lacivertti açık mavi oldu
perla_ mutlukoala benim tarafım yeşil gözlü var eşimin ailesi hem kahverengi hem yeşil değilde sarıya dönüyor
mutlukoala perla_ saeı göz rengi mi var ndmdndmd bence kahverengi olur. Yeşil olsa koyu da olsa yeşil olurdu
perla_ mutlukoala bişey dicem nasıl anlaşılıyor göz rengi hangi rengi belli oluyorsa ordan mı anlaşılıyor