smyyvzylmz Merhaba bebeğimiz 17 günlük geceleri sorun yok ama gündüz hiç uyumak istemiyor sürekli kucakta veya yatarak bakınmak istiyor uyutuyoruz kısa süre sonra uyanıyor çoğunlukla ağlamıyor ama bu kadar küçük bebeğin bu kadar uyumaması normal midir 🫣
onceuponatime_ smyyvzylmz bizimde öyle ya 12 günlük hiç uyumamaya başladı ya da çokk kısa uyuyor sürekli gaz çıkartıyoruz ama aynı
smyyvzylmz etucn gazını çıkarıyor gayet keyifli bakınıyor arada yarım saatlik falan uykular yapıyor ama kısa kısa uyuyunca mı alıyor acaba uykusunu
smyyvzylmz burcu777 gece uyuyor emzirip yatırıyorum, gündüz biraz mayışır gibi oluyor yerine koyarken gözler yine fıldır fıldır 😄
burcu777 smyyvzylmz ben emzirirken hem emiyor hem gözleri kapalı şeklindeydi bizim hatta o yetiyordu ona ekstra uyutamıyordum bile doktora danıştım o zaman o uyuklama yeterli geliyordur demişti birde bazı bebekler gündüz uyumayı seçer bazıları geceyi demişti büyüdükçe toparladı😂
smyyvzylmz burcu777 uyutamadığınızda nabıyordunuz şimdi tüm günümüz uyutmaya çalışmakla geçiyor, oyun bebeği olsa bütün gün oynayalım ama uyumayınca da biraz bakınıp sonra ağlıyor uyutmaya çalışırken sonraki besleme zamanımız geliyor 😄
burcu777 smyyvzylmz benimde o şekilde devam etti çok yorucu bi süreçti ben bi çare bulamamıştım açıkçası tecrübesizliktendi belki de 🫣