inan-472 Kızlar evde saçlarını sarıya boyayan var mı ? (Turuncu olmadan ) açık bebek sarısı varsa nasıl yapıyorsunuz
mavili_kelebek inan-472 instagramda ecoli diye bir hesap var orada ayrıntılı anlatıyor numaraları vs var 4-5 boyamadan sonra oturuyor renk açıcısız yapılıyor. Bir göz at derim bende öyle boyuyorum saçlarımı yıpranmadan çok güzel oluyor
inan-472 mavili_kelebek evet baktım Eceyi takip ediyorum ama bana mantıklı gelmiyor çünkü saçım sarı zaten benim dip boyaya ihtiyacım var
mavili_kelebek inan-472 oluyor oluyor şimdi benimde dipler çıkıyor çıktıkça sadece dipleri boyuyorum igor turuncu olmasına engel oluyor.
Kitsu inan-472 koyu kahve kızıl acılir. Yüksek volum ve küllü açmanız gerekir. O zaman da orieli zaten sarı olan yere degdiririrseniz kopma olabilir. Yardımsız çok zor
inan-472 selamunkavlen no no ekşın dip boya olmuş 3000 sanki kaporta boyuyorlar içim açıyor verirken bu gidişle kendi kestane saçlarıma döneceğim 😁😁
inan-472 mavili_kelebek ben kesin mahvederim güvenim sıfır sapsarım saçlarım turuncalışır yanlış sürerim falan uğraş dur başa dönmek için 😁
selamunkavlen inan-472 bende ışıltı attırdım ramazandan önce beyazlarım geldiği için dip boya yapacağım kuaförüm uçlarına değdirmeden sadece uçları 6 numaraya boyamamı önerdi