Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Kızlar başta yiyordu şimdi dudaklarını büzüştürüp atıyor yemiyor bir kaç kaşık sadece neden sevmiyor artık ya yoğurdu bile yememeye başladı ne verebilirim seveceği bir şeyler var mı
seyma006 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan zorlamayın hiç bir şekilde sonra yer zorlayarak bişey verirseniz bu sefer hiç bişey yemez ve tiksinir
happymom26 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan bizde yedi aylık olduk sanırım dişten dolayı alt dışı patladı yanindaki diside patlıyor o yüzden asla yemiyor zorlanıyorum zaten alerjik bebek yani çoklu besin alerjimiz var 🥹seçerek yediyirodum bu sıra yavaşladı ama normalmiş anne sütü ya da formül mama devam edin arada ek gıda teklif edin 😊 elbet yiyecek bir gün 💐
metemom_ Valide-Ayse-Hafsa-Sultan asko biz ek gıdaya başladık aniden yemeyi kesmişti bir hafta çok çok az yedi sonra dişi çıktı yani diş iştahsızlığı olabiliyor şuan 8 aylık üst dişleri çıkmaya başladı yine aynısını yaptı bir hafta önceden hiç yiyip içmedi
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan metemom_ yaa demek dişten dolayı da olabilir dokundum diş etleri sanki değişik herzamankşnden
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan happymom26 rüyamda dişlerinin çıktığını gördüm 🤣 oh be rahatladım dedim kalktım gene yok 😂😂