Gugugugu 40 gunluk bebegimin bacağında böyle bir sey var böcek sokması falan degil bir yere falan da vurmadı sizce bu ne olabilir yardım lütfen
Uzayyy Gugugugu cildi çok kuru nemlendirici kullanın. Kuruluktan kaynaklı kanamış olabilir . Nemlendirici olarak bioderma öneririm .
Gugugugu sadmomy bebek yagiylamı nemlendirsem yoksa vucut losyonuylamı bide hergun kremlemem lazım değilmi
anshsnshs Gugugugu kesinlikle sürmeniz gerekir ben gün içerisinde üzerlerini değiştirirken bile sürüyorum halen biri 4 diğeri 5 yaşında olmasına rağmen
Gugugugu anshsnshs tamam tesekkur ederim daha 40 günlük olduğu icin korktum her gun surersem cildi hassas birsey olur diye artık sürerim her gün
anshsnshs Gugugugu önemli olan bu zamanlar zaten 🤗 ilk oğlum bu kuruluk yuzunden egzama geçirdi maalesef evlerden uzak ☺️ Allah bağışlasın 🧿
Esra1202 Gugugugu canim kan pıhtılaşmasinda sorun olunca oluyo. Bu şekilde belirti verebilir korkutmak için yazmıyorum asla. Ama bı bak bakalım. Gendizde falan var mı kız bebekte özel bölgesinde falan