sumyusa Kızlar bugün içmem gerekiyor Allah rızası için bilgi verin yutuptan baktım biri 6 gün emzirmeyin diyo biri 6 saat diyo siz ne yapmıştınız? 😪😪😪😪😪
eminecan sumyusa peki hapı aldıktan sonra diyelim 9 d aldım 4 e kadar emzirme olmayacak mı emzirmeden önce o sütü sağıp dökmem mi lazım
eminecan aysebb peki hapı aldıktan sonra diyelim 9 da aldım 4 e kadar emzirme olmayacak mı emzirmeden önce o sütü sağıp dökmem mi lazım
eminecan zulis2024 peki 8.saat mi yoksa, ara ara gögsüm dolunca mı sağım birde kaç dk sağım yeterli olurr
zulis2024 eminecan 2 saatte bir sagmak yeterli zaten anliyorsun bitince cok az az gelmeye basliyor damla halinde o damlalarda da az biraz akitip bitiriyorsun
eminecan zulis2024 anladım o zaman hapı 1 de aldım 3 de sağım yapım tekrar 5 de ve 7 de yapsam yeterli mıdır
eminecan zulis2024 birde ortalama kaç dk sağım yapım kendimi çok kötü hissediyorum bugün emziremiyorum diye
zulis2024 eminecan kusura bakmayın gec gordum ywzinizi coktan sureniz dolmustur bile ama yine de yazayim dedim evet dediginiz gibi yapmak iyi de bir de 8.30 da sagip dokseydiniz iyi olurdu
zulis2024 eminecan kac aylikti bebisiniz ek gidaya gectiyse cok da kendinizi kotu hissetmeyin bile isteye olmayan bir sey cunku
eminecan zulis2024 yok maalesef 50 günlük o yüzden üzüldüm ama 7 saat bekleyebildim. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz
zulis2024 eminecan ah kiyamam yaa nasil aglamistir ve sizin icin de zor olmustur neyseki bitti ve daha temkinli olalim insallah cok gecmis olsun