Birpsikologggbirmimar Kızlar doktor bebeğim için makat çatlağı var dedi kremlerin yanında çeyrek fitilde kullan dedi sabah akşam . Böyle bi durum yaşayan oldu mu ? Fitil alışkanlık yaptı mı ?
kendihalindeanne Birpsikologggbirmimar yaşamadım üste çıksın geçmiş olsun. Benim bebeğim de beş gün kakasını yapmadı biz de mecbur lavman uyguladık mamayla besleniyor. Lavman da alışkanlık yapar mı ben de onu sormuş olayım
Nefnanmom Birpsikologggbirmimar emofix krem alın, biz onu kullandık makat çatlağında. Fitilde atmayın demişti doktor daha çok orayı kötü yapmamak için
timuskolik Birpsikologggbirmimar doktorumuz makat çatlağı tedavisi için krem vermişti. Fakat kendisinin yapmasını bekleyelim fitil kesinlikle kullanmayalım lavman yapmayalım dedi 9. Günde kendi yapmıştı. Çünkü fitille daha çok zorlayıp yeniden çatlağı açabiliyorlarmış. Biz hiç fitil ve lavman kullanmadan süreci bitirdik. Sadece çok aşrısı olursa sıcak duş ve popoya günde bir kez olacak şekilde diğer kremlerden ayrı ağrıyı kessin diye anestol sürdük.