nkygsz kızlar kızım 6 aylık dönmekten uyuyamıyor resmen. bi sağ bi sol bi yüzüstü sabaha kadar böyle. sırf bu yüzden derün uykuya geçemiyo neden böyle yapıyo
filtrekahvemm nkygsz 6 buçuk aylık aynı durumdayız sürekli dönmeye çalışıyor ve kendini uyandırıyor napacağımı bilmiyorum arkasına yastık dayıyorum destek olsun diye ama bu sefer de yüz üstü dönüyor
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan nkygsz yaa ben de başladı bu durum dönmekten uyumak istemiyor resmen sende durumlar nasıl
umaytoom nkygsz 6 buçuk aylık kızım var o da uykuya geçerken hep döner hareket eder yüzustu durur yatağın her köşesinde yatar 😄 dönmekten uyuyamıyor ne güzel kendi kendine uyurdu tak alıştırmıştım şimdi hareket etmekten uyuyamıyor
nkygsz Valide-Ayse-Hafsa-Sultan canım ben beşiğinde yatırmıyorum artık çünkü orda dönemediği için uyanıyordu. Rahat dönebilceği bi yer ayarladım gece mama yemeye bile kalkmıyo
blair nkygsz aynı bazen yanıma alıyorum rahatlasın uyusun diye dönmeye devam ettiği yetmezmiş gibi arada beni de çırpıştırıyor😁😁😁
Kuzuannesi_ nkygsz bebekler yeni bişey öğrendiğinde onu yapmak için uyumazlarmis geciyo zamanla:) bı sonraki evre tutunup ayağa kalkmak yatakta :)
sendrom58 nkygsz diş sancıdır yanlarına yastıkla sıkıştırın belki öyle uyumak istiyordur kundaga falan alıştıysa yenidogandauken