oncul 1 yaşa uygun eğitici kullandığınız oyuncaklar kitaplar neler . Çocuğum güzel vakit geçiriyor dediğiniz şeyler. Paylaşırsanız çok mutlu olurum ♥️
aslhnkrts oncul iç içe geçen kule oyuncağı ,hışırtılı kitap , renkli ses çıkaran tırtıl , bul tak top , yürüme arkadaşının oyuncakları iç içe geçen halkalar , zeka kartları , minik kitaplar bu ara favorisi
hazale966 oncul cırt cırtlı kitaplar bizi güzel oyalıyor. Buzdolabı magnetleri de ben yemek yaparken iyi oluyor oyalanıyor onlada. Onun dışında düğmeli ses çıkaran oyuncaklar. İç içe geçen halkalar sesli kitaplar
birprensannesi41 aslhnkrts bizimde aynen bu şekilde 11 aylıgız şuan bunlara ek buzdolabı magnetlerini seviyo bide toplarla etkinlik yapiyoruz siselere farklı seyler koyuyorum sallayıp ses çıkarıyo cekmeceleri acip dagıtıyo karıstırıyo ama en güzel etkinlik bence dışarıya cıkartıp sosyalleştirmek diye dusujuyorum
aslhnkrts birprensannesi41 evet ben oyun grubuna götürmek istiyorum ebeveynli çocuklar için çok çok faydalı . Benim kızım yiyo buzdolabı magnetlerinş kaldırdım o yüzden bu ara favorisi parke üstü kavanoz kapağıyla oynamak bide kitapları çok seviyor benimki okuyo gibi ses çıkarıyor 😂
birprensannesi41 aslhnkrts çok küçükler daha ama yaşadığı yerde varsa götürün ben onun yerine hergun parka gotuemeye calısıyorum sosyalleşsin diye
aslhnkrts birprensannesi41 12/16 ay olarak var bi saat atölye tarzı gibi yaşıtlarıyla olmak iyi gelir belki diye bizim burda parkta hep büyükler var