hifa0302 Kızlar 3 aylık olduk bebeğim memede husrusuz hep göğüslerine gündüzleri doluluk hissetmıuorum Çişli bez sayısı da dolu dolu ancak 3 tane çıkar ne yapamam lazım artması için
Gokturkmom hifa0302 Süt arttırmak için anne çayı öneririm ,bol su tüketimi ve elektirikli pompa ile sağım yapmanın çok faydasını görmüştüm.
reyhan2 Gokturkmom sağımı hangi zamanlar yapıyorsunuz acaba Benim bebeğim 24 günlük 2 Max 2.5 saatte bir süt içiyor uzun süre kalıyor boşaltıyor artsın diye sağmak istiyorum ama hiç sağamadım daha
Gokturkmom reyhan2 Emdikten sonra hala doluluk hissi sertlik oluyor mu göğsünüzde ya da emdiğinde tek göğsü mü emiyor iki göğsü mü ona göre cevap vereyim
reyhan2 Gokturkmom iki göğüs emiyor ve hiç doluluk hissi kalmıyor uyanıncaya kadar süt olsun diye mutfağa koşup bir sürü şey yiyorum hatta sırf süt olsun diye
Gokturkmom reyhan2 Bebiş uyuduktan sonra 10ar dakika olacak şekilde iki göğsü sağın ilk gelmeyebilir ama sonra sonra artacaktır
Gokturkmom reyhan2 sıcak uygulayabilirsiniz öncesinde gerek duş altında masaj olsun gerek sıcak su torbası olsun
reyhan2 Gokturkmom Duş lüks oldu malesef artık 🥲 Eşim gün boyu işte yalnızım hep sıcak su torbasını deneyeceğim teşekkür ederim
Gokturkmom aybarsgokturk Yok yapmaz sabah akşam içtiğimde oldu ,şuan sadece azaldığını hissettiğinde günde 1defa içiyorum yeterli oluyor