baharelizz 2 aylık bebeğim var çilek yedikten sonra idrarında pembelik oldu normal midir? Daha önce böyle karşılaştığınız durumlar oldu mu
Rez baharelizz normal canım, ben de dut yemiştim bir tabak dolusu pembelik görünce cişte bi dondum allahtan aklıma gelmişti
umutugba Çilek yüksek alerjendir nasıl 2 aylık bebeğe verirsiniz cahil misiniz ? Nefes alamayabilirdi bile . Elinizde telefon boş boş dolaşacağınıza bakın araştırın ya .sorumsuzluk bu .
baharelizz umutugba hanımefendi iki aylık bebeğe çilek verecek kadar cahil değilim. Öncelikle üslubunuza dikkat edin yazarken kendi yediğimi yazmayı belirtmeyi unutmuşum bu şekilde yazacağınıza sorsaydınız bi
umutugba melikejdkdkd Kendi yemiş bide böyle soru mu soruyor 😅aklıma vişne çekirdeği yuttum hamileyim bebeğe bişey olur mu diyen kız geldi off çıldırcam 😅
dilan2431 umutugba bilmiyorsun galiba ama annenin yediğinden de alerji olan bebekler var ve anne ne yerse bebek onu alır tabikide idrarında çıka bilir
melikejdkdkd umutugba gayet güzel bir şekilde sorup bilgi almak istemiş, bir anne olarak içi rahat etsin istemiş hepimiz saçma sapan şeyleri kafamıza soru işareti yapabiliyoruz, anneyiz. Siz neden bu kadar parladınız anlamadım
baharelizz Rez yeni anne olunca bu tarz şeyler olduğunda tedirgin oluyorum :) takip ediyorum yine de çiş durumunu