hande3304 Merhaba oğlum 18 aylık geceleri o kadar çok uyanıyor ki her gece bu böyle devam ediyor diyor ayağıma alıyorum sabah kadar öyle yatıyor buna rağmen yine uyanıyor lütfen yaşayan vrsa çözüm yolu sunar mı artık dayanamıyorum sabahta çok erken kalkıyor
uykuyusevmeyenbebe hande3304 önce alışkanlıklarını bırakmanızı tavsiye ederim emerek veya mama ile uyuyorsa sıklığını azaltın düzen oluşturmaya çalışın..1 yaşında kızım var mamasız asla uykuya dönemiyordu çok şükür mamasız uyumaya alıştı sabaha kadar ayağımda sallardım yatırınca uyanırdı gündüz uykularında sallamayı bıraktım uyutup çıktım başlarda kısa uykular yapan bebeğim şimdi gündüz iki uyku yapıp toplamda 4 saatlik uykuyla günü bitiriyor 🥲
hande3304 uykuyusevmeyenbebe inanır mısınız desteksiz uyuyor yanına yatıyorum türkü eşliğinde meme kestim zaten 14.ayda
mamalika hande3304 gündüz uykusunu alıyor mu? Gün içinde gereğinden az ya da çok yoruluyor olabilir mi?
mamalika mamalika ben yeni yeni fark ediyorum kararında yorulduğunu gece uykusu daha iyi oluyor 7buçuk aylık.