yorgunumyorgun Kızlar günaydın, kızım 20 aylık 13 kilo ama 12-13 aylıkken de 12-13 kiloydu o zamansan beri aynı kilosu normal mi sizce? Doktara götürmeyi düşünüyorum boyumuz uzadı ama kilo asla değişmedi aylardır
Suuu yorgunumyorgun Aslında gayet normal 1 yaşından sonra kilo alımları yavaşlıyor bazen aylarca aynı kiloda kalıyorlar. Boyuda uzadıysa ondan kilosu size düşük gelip tedirgin etmiştir. Aklınıza çok takılıyorsa yinede bir doktora götürün tabi sağlıkla büyütün 😇💐
hndathn yorgunumyorgun bızım doktorumuz 1 yaştan sonra kılodan zıyade boy uzaması daha önemli demişti. Bırde yasını doldurunca bırkac ay çocuklar sadece uzar sonra bırkac ay sadece kıloya almaya başlar eskısı gıbı hem uzayıp hem kilo almıyorlar dedı.benım kızım 4 yaş 1 aylık geçen seneden berı aynı kiloda 1 senedır sadece uzuyor
cevriyeee yorgunumyorgun 4 yaşında 14 kilo olan oğlum😅 kilo alımı zamanla çok yavaş oluyor benim oğlumda çok hareketli almıyor
acemianne___ yorgunumyorgun benimde oğlum 1 yaşından sonra 6 ay hiç kilo almadı kilosu da çok yok , doktorumuz normal değil dedi , vitamin falan başladık ,
yorgunumyorgun Suuu Evet normaldir diye düşündüm ama annelik iç güdüsü başka birinden de duymak istedi sanırım☺️ teşekkür ederim
yorgunumyorgun hndathn Dimii boy uzaması daha önemli aslında ama kilo çok geride kalınca yakalayamayız diye de korkuyorum, takviyelere başladım aslında iştah için de yine bi doktora götüreyim . Teşekkür ederim
yorgunumyorgun cevriyeee Evet asla oturmuyor durmuyor aşırı hareketli bu gidişle biz de 13 de kalcaz gbi zaten😅
yorgunumyorgun acemianne___ Evet dimi aylarca aynı kiloda olması normal değil. Bende yarın götüreceğim kafama takıyorum bu durumu. Şimdü kilo aldı mı peki çocugunuz
maof yorgunumyorgun 23aylık 10 kilo gayet güzel kilosu oğlum o kadar zayıf yinede takmıyom sağlığı yerinde olsun yeterli
busra_tarkan_47 5 yaşındaki kızım 22 kilo aylardır bu kiloda hatta 1 senedir diye bilirim yemediği yemekler var ama yediği yemeklerden yediriyorum ben çok kiloyu takan biriyim ya küçükken doktor bu böyle giderse obez olur demişti şimdi kilo alamıyor ama benim kızımın boyu uzun yaşitlarina gorep
livanurvealpinannesi61 yorgunumyorgun normal benim oğlumun kilosu 6 ay kadar sabit kaldı kızımın da doktor normal dedi