tugceazra 1 yaşında kızım var durmadan 3 gündür saçını kaşıyor Bit falan yok hep bakıyorum Neden olabilir
elof tugceazra Bence alışkanlık yada farkındalık gibi bişey ya, oğlumda yeni bir yaşına girdi sürekli kafasına hafifçe vurup duruyo. Uyardıkça da oyun yapıp gözümün içine bakarak yapıyo. Çok sebepli bi davranış olarak görmüyorum kendi adıma.
dayes tugceazra kızarıklık vs var mı saç derisinde bir rahatsızlık olabilir belki. Ya da terliyorsa saçı, o da kaşıntı yapar. Duştan sonra rahatlıyor mu mesela
tugceazra elof ben acaba alışkanlık mı yaptım dedim Özellikle yemek yerken elleme saçını diyorum inadına yapıyordu
tugceazra dayes saçları 1 yaş bebek için fazla uzun ve dalgalı 🙂 Benimde aklıma terde geldi ama Antalya sıcağına nasıl bir çare bulurum bilmiyorum Çok sıcak seven bir bebekde değil Evet rahatlıyor
elof tugceazra Bazen anlamsız hareketlerle ilgili doktor Osman gönülala soruyolar mesela bu neden olur diye genelde verdiği cevap bu yönde. Eğer ki bu davranışı yaparken huzursuz değilse muhtemelen oyuna çeviriyodur. Saçlarını keşfetmeye çalışıyo da olabilir.
dayes tugceazra bence terlediği için kaşıyor o zaman, sık sık yıkamak dışında aklıma başka bir şey gelmiyor, dediğiniz gibi yaşadığınız yer de sıcak 🫠