Asyaveannesi04 imaddesi muhafakazar mı bilmiyorum ama ben yerleri hep airbnb’den kiralıyorum çok memnunum
MnkKrtl imaddesi her sene airbnb sitesinden bakıyoruz villacımda var arkadaşım fethiyede tutmuştu tam korunaklı orasıda güzeldi
Nigdeli Villa sepetinden patika diye villalar var. Ona gitmiştik çok memnun kaldık. Kaş Kalkan uzak demezseniz tavsiye ederim
imaddesi MnkKrtl airbnb bir kişi daha yazmış demekki gerçekten güvenilir, villacımı da inceleyeceğim teşekkür ederim 💐🫶🏼
MnkKrtl imaddesi rica ederim ☺️ biz hep orayı kullanıyoruz yada ordan ilan bulup yerine gidip konuşuyoruz daha uyguna geldiği oluyo
zuhalsebu imaddesi sizin için girdim eski mesajlardan buldum 2021de gitmiştik en son balayında😅😅 villacımdan villasea yı kiralamışız memnun kalmıştık 🩷
zuhalsebu imaddesi ne demek tertemizdi her şey gerçekten, ama işte taa tepelerde idi yolu biraz zorluydu 😅 manzarası da o denli güzeldi tabii 😍 şimdi artık bir daha ne zaman iki çocukla kim bilir, inşallah anılar tazelenir🤣
imaddesi zuhalsebu bizde çocukla ilk defa gitmeyi planlıyoruz, balayına gidememiştik. İnşallah nasip olur gidebiliriz, sadece araştırma aşamasındayız🥹
imaddesi MnkKrtl yerine gitmek değil ama belki arayıp konuşabiliriz iletişim no bulursak. Bunu söylediğin çok iyi oldu teşekkür ederim 🥰