9793selaam farelikoyunkavalcisi damla derken bişi kaçtı ki hamile kaldım demek istedim csnim ben hamile olans kadar gsyette emindim
minnakveannesi 9793selaam bu arada buda hiç güvenli bi yöntem değil yani kesinkes çocuk düşünmeyen bi insan bu şekilde riske atmamalı
9793selaam minnakveannesi doğruda yıllardır böyle korunan tsndiklarim var ama bu bana kapak oldu .yanlız spraille hapla korunup hamile kalanları ne dicez dmekki dünyaya gelecek
9793selaam minnakveannesi Allah razı olsun canim sadece ben sağlıksız Zor bı hsmileik geçirmekten korkuyorum ondan
cLearQueen 9793selaam 96 ile hamile kalip 99 ile doguma girdim seker vardi lanet bi gebelik gecirdim insallah sizin saglikli gecer, hayirli olsun
minnakveannesi 9793selaam tedbir bizden takdir Allah’tan ☺ alacak nefesi olan her türlü gelecek dünyaya sonuçta
cLearQueen 9793selaam zaten ekmektir pakerli gidalardir makarna pilav falan bebegi besleyen seyelr degil. Yesillik yumurta yogurt peynir beyaz ve kirmizi et cig kuruyemis yedim 3270 dogdu kızım
efnan-bebe34 9793selaam benimde aynı şikayetlee var iki haftadır ama implant takılı kanamam da var ihtimal vermiyorum gebeliğe üç hafta önce kan verdim gebeliğe baktırmadım ama mide bulantısı çok var iki haftadır ben implant tan olduğunu düşünüyorum
efnan-bebe34 Alyabebek34 adet döngüm yok canım implant taktırdım 40 ım biter bitmez iki aydır sürekli reglım yani sürekli kanamam var ama korktum bu postu görünce yarın test alayım bari