Meyveliburln Kızlar bu aralar kızımda yeni güncellemeler var çok inatçı ve yaramaz oldu birde hastalandı üstüne yeni huylar edinmeye başladı bu durumdan çokta rahatsız değilim bi şekilde istediğini yapıyor veya ilgisini dağıtmaya çalışıyorum ama şu gece uyanmaları beni mahfetti 2-3 gece de bir ağlayarak uyanıp beni yanında istemiyor babasını tanında istemiyor sallanmak istemiyor yatağını istemiyor 5-10dk sonra sakinleşip ya geri yatıyor yada komple uyanıyor Bunu yaşayan var mı tek ben miyim yoksa gelişimin bir parçası mı açıkçası hem dertleşmeye hemde 19. Ayda yaşadıklarınızı öğrenmeye ihtiyacım var
Meyveliburln Doğduğundan beri her ay düzenli 3-4 gün uyanır sonra geçerdi ama sakinleştirmekte güçlük çekiyorum geri uykuya dalmıyor
_kiids 25 mayısta 19. Aya girecek olan oğlum son bir aydır delirmiş gibi, huyu suyu ayrı hele ki uykusu ağlayarak uyanma gecede 5 kez en az uyanıyor gündüz uykusunda sorun yok gece olunca kalkıp tepiniyor ne yapayım bilmiyorum çok bunaldım
nurrr126 _kiids merhaba bebeğiniz düzeldi mi acaba ? Oğlum 18 aylık 4-5 gündür bağıra bağıra ağlayarak uyanıyor konuşuyoruz duymuyor sarılmak istiyoruz itiyor yatakta tepiniyor resmen korkuyorum artık internette de kötü kötü şeyler yazıyor