Lavinia_- Kızlar çok uçuk fiyatlar duyuyorum var mı ağlatmadan uygun fiyatlı uyku eğitimi veren bir eğitimci ?
ecemkaan Lavinia_- henüz dışarda denemedik deneyince yazarım 🌸 şuan eğitimdeyiz ctesi bitecek pazar belki denerim cesaretimi toplayıp 😀
ecemkaan Lavinia_- ilk bir iki gün çok zordu ama sonra düzene girdi gündüz uykuları uzadı gece saat başı kalkan çocuğum 2 kere emmek için kalkıyor artık hatta kalkmıyor ben o uyurken doyuruyorum
ecemkaan Lavinia_- 2 hafta sürdü. Cumartesi mezun olacağız inşallah minimum alışma süremiz 2 hafta çünkü. Ben şahsen 21 güne tamamlayacağım çünkü hala ufak tefek emzik için uyanıp kendini uykuya döndüremiyor. Ben tolere edebiliyorum ama bu artarsa emziği bıraktıracağım 🤗 veya bir kaç ay daha idare edip yatağında kendi emziğini kendisinin bulmasını öğreteceğim
Lavinia_- ecemkaan bende nur yanımdan alıcam bebeğim emerek uyuyor sadece emzik tutmuyor 2 haftalık paket yeterli olur mu acaba ya
zekiss Lavinia_- merhaba, ben de nur hanımdan eğitim almayı düşünüyorum, siz pakete karar verdiniz mi? Bebeğim biraz zor maalesef o yüzden 3 hafta daha mantıklı gibi geliyor ama sabah tekrar iletişime geçeceğim kendisiyle