Aysunnkaya Slmm2006 biz geçen yıl noxin deluxe gittik evet otel güzel akuası var bi tane çok kalabalık oluyor yemekleri idare eder aç kalmazsınız temizlik 0 yalap şalap yapıyolar çalışan personeller onlar da benden eksi puan aldı biz oteli ayarlarken bi siteden aldık malum sitesinin adını anlarsınız denize bakan taraf diye not aldırdık oraya gittik orda Kemal diye personel vardı bize deniz görmeyen yan otellerin çatı katını gösteren bi oda vermişti üç gün o odada kaldık daha sonra değiştirdik resepsiyonda başka biri vardı sağolsun yardımcı oldu bence madem çocuklarla gideceksiniz vikingene gidin orası çok güzel tavsiye ederim
aaminee Slmm2006 geçen sene 9 aylık bebegımle ile sedir park joy otele gittik butik bir otel sadece otel ıcı ve havuz dusunursenız çok güzeldi . Otel tertemiz odalarda öyle bebekli oldurunuz ıcın öncelik ısteyıp sabahtan temızleyıyorduk hep ilgileniyorlardı . Kahvaltı serpme şeklimde idi öğlen açık büfe akşam alakart ıdı yemekler çok lezzetli idi . Çalışanlar güler yüzlü günlük havlu havuz ıcın veriyorlar tertemiz kokuyordu . Takıntılı oldgum için temizliği övdüm biraz . Kadınlara özel kapalı havuzu da mevcuttu instagramdan bakarsanız fikir olur geçen sene uygun ve kaliteli tatil yaptık . Dezavantajı çevrede gezilecek yer yok ama araba ıle çok da uzak degıl gidilecek yerlere denızı sıfır degıl yol yapılmış ordan gidilıyor ama çok dalgalı bız gıremedık hiç aklıma gelenler :)
rabia-ekin Benim eşim turizmle uğraşıyor, tatilciden ve onur Öztürk diye bakarak takip edebilirsiniz. YouTubeda otelleri detaylı inceleme videoları var, çocukla ilgili aklımıza takılan detaylardan bizim de çocuğumuz olduğu için sıklıkla bahsediyor.
rabia-ekin Aa öyle mi bilmiyordum, teşekkür ederim ☺️ ama gerçekten eşim bu konuda iyidir biz de üç yaşındaki kızımla sıklıkla tatil yaptığımız için içten bir öneri olarak paylaşmıştım🥲
merilla1 Litoreye gitmiştik eşimle çok memnun kalmıştık öyle çok cocuk aktiviteleri yok ama otelde çocuklarda vardı.