genc1anne Kızlar ya adetim 5 6 gündür gecikiyor bu ayı verimli kullanmıştık 4 gün önce gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştı yarın sabah tekrar yapmak istiyorum sabredemiyorum sizce yapsam çıkar mı sonuç yoksa 10 günü tamamlasın öyle mi yapayım
_YanakReisinAnnesii genc1anne 5-6 günlük gecikme de,eğer gebelik varsa çıkar testte. Benim 7 günlük gecikmem de saniyeler için de belirmişti ikinci çizgi
dayes genc1anne aslında gecikmeden sonra silik de olsa çıkardı diye biliyorum ama bence bekleyip direkt kan verin
aybrtug genc1anne 5 gün gecikti yaptım pozitif çıktı ben regl olmadan 1 hafta önce başlıyor ağrılarım bu ay hiç ağrım olmadı bı şüphelendim ha oldum ha olcam derken olamadım en son hamile olduğumu öğrendim canm beta testi yaptırdım orda da 5 haftalık olduğunu öğrendim
Hiilyuss genc1anne çıkar ama kendine sçz verip 10 gün bekle bence zor ama zaten 5 gün kalmıs😂 varsa daha net çıkar yoksa o negatifi görüp üzülmezsin
_YanakReisinAnnesii genc1anne her ihtimale karşı kan verseniz daha iyi olur kesin öğrenirsiniz en azından.
genc1anne aybrtug benimde ağrım hiç olmadı beyaz akıntı oluyor süt kıvamlı göğüslerim şiş hassaslıkda var