birkizbirerkekannesii kızım 6 aylık 15 gün önce ek gıdya geçtik yüzünde bunlar çıkmaya başladı süt alerjisi böylemi acaba inşallah becerebilmişimdir 🤢
mom0989 birkizbirerkekannesii biz de böyle olduk yoğurttan sonra hatta ıkınarak kaka yapmaya çalışıyor artık. Boynun altı yanağı fln böyle oldu. Haftaya kan vereceğiz. Siz de tahlil yaptırın canım neye alerjisi varsa Çıkar. Doktorumuz 6. Ayında kesin çıkıyor dedi
gozdearas birkizbirerkekannesii yoğurttan olabilir noktalar geçene kadar vermeyin sonra verin bakalım tekrar çıkacak mı. Doktorlar da bu şekilde söylüyor deneme yanılma yöntemi ile teşhisi koyuyorlar
Oglunasikbiranne08 birkizbirerkekannesii verdiklerini 3 gün kuralı ile mi verdin cnm . Yani bütün besinleri günde 1 kere 3 gün boyunca ver ki alerjisi varmı yokmu öğrenirsin . Ama hepsini ayni anda verdiysen anlayamazsın hangisi alerji yapmış . Bundan sonra öyle yap ne verirsen 3 gün ver cnm . Alerji yapan besini biliyorsanız bir daha vermeyin o besini
birkizbirerkekannesii NazAyris kaşıyo kızım vücudundada var ama böyle değil elini sürünce pütür pütür geliyo altını açtığım zaman bacaklarını kaşıyo
Other Verdiginiz besinleri ayri ayri 3 gun kuralina dayanarak verdiyseniz hangisinin dokundugunu anlayabilirsiniz... alerji yapan besine ara verin bi süre sonra tekrar deneyin
birkizbirerkekannesii Other öyle verdim ama bişeyi yoktu birden çıkmaya başladı hangisinin yaptığını anlıyamıyorum o yüzden 😣
birkizbirerkekannesii mom0989 doktora götürüyüm o zaman tahlil yaptırıyım bende🤢 çok üzülüyorum gördükçe😣
mom0989 birkizbirerkekannesii sönüyor sonra değil mi ? Bizim bir süre sonra sönüyor. Götür canım resmî de doktora göster