refoglu 8 günlük bebeğim üç gündür gece gündüz uyuyo sadece karnını doyurup altına yapıp uyuyo normal mi
niloyaaa refoglu beslenmek için uyanıyorsa sıkıntı değil bırakın uyusun ama uzun süre aç kalmasın yani 2-3 saatte bi beslemek için uyanmalı
egeniinnannesi refoglu yenidğan elbette uyuyacak. Hala anne karnında sanıyor kendisini. 28 gün yeni doğan :) uyur hep normaldir. Sarılık yoksa endişe edilecek durum yok
eylulsmom27 refoglu normal ama sarılığınada dikkat edin sarılık uyku yapıyor, mutlaka uyandırıp 2-3 saatte bir emzirin
refoglu niloyaaa siz yaşadınız mı böyle bi durum diğer çocuğum gündüz uyursa gece uyanırdı kesintisiz uyuması rahatsız etti beni de
niloyaaa refoglu benim ilk bebeğim hiç uyumazdı ikinci uyudu ilk başlarda banada değişik gelmişti alışık olmayınca:) yani yeterli besleniyorsa sarılık riski yoksa dokunmayın uyusun biraz daha büyüyünce uyumuyolar
Perii0 Beslenmesi iyise acıktığı için kalkıyorsa hiç sıkıntı etme benim oğlumda öyleydi bı süre sonra uyanık kalıyolar bende böyle endişe etmiştim 😂 sonrada uyusun diye ağlama krizleri yaşadım