meryemmb Bebeğim 50 günlük ama kilo alımı az , kilo alması için ne yapabilirim , böyle bir durum yaşayan var mı ?
girlmama meryemmb sut yetersiz olabilir ya da yaramiyordur doktoruyla gorusun mama takviyesi verebilir
didoece meryemmb bende vitamin kullanmaya başlayınca bebeğim güzel kilo aldı. Ocean mummuy, omega 3 ve sollar kalsiyum magnezyum çinko içeren bir tableti var. Bunlarla güzel oldu
sumeyyesinanaras meryemmb doktoruna danış canım sütün yetersiz geliyor olabilir birde sürekli emzirme doktor bana saat belirle belirli saatlerde emzirirsen bebek acıkır ve doyar kilo düzenli kilo artışı olur demişti ama ben emziremedim 15-20 gün emzirebildim genetik rahatsızlığımdan dolayı sütüm acıymış benim.Bebem emdiği zaman hemen kusuyordu
babygirlandcatmom Benim sütüm de yaramıyordu doktorum vitamin kullanmamı önerdi sütü yağlandırdığı için bebeğim doyuyordu ve kilo alımı çok güzel oluyordu kontrole gittiğinde bu konuyu konuşmanı tavsiye ederim
sumeyyesinanaras meryemmb Ben şuan emzirmiyorum canım 4 aylık bebeğim şuan. 15-20 gün emzirebildim oda olmadı analiz kötü çıkınca mamaya başlattı doktorum.
gulummmmmm sumeyyesinanaras Merhaba hangi mamayı kullandınız acaba sorun yaşadınız mı benimde sütüm yetersiz geliyor gibi mamaya başladık günde bir kere kendi sütümü anca verebiliyorum
sumeyyesinanaras gulummmmmm bize doktorumuz evolvia önerdi arkadaşım onu kullanıyorum şuan. memnun kaldım daha öncesi aptamil ve Hipp kullandım çok kustu sonunda ona iyi gelen ve bağırsaklarını rahatlatan mamayı bulduk
gulummmmmm sumeyyesinanaras Bende Sma kullaniyorum benim bebeğimde çok kusuyor kendi sütümu verdiğim zamanda kusuyor , kendi sütüm zaten az geliyor günde bir defa zor veriyorum bazen iki