sumeyraoz Merhaba kızlar kızıma tahın yedırmek istiyorum boy ıcın cok etkılı oldugu soylenıyor ama asla yemıyor sizin bildiğiniz bi hile varmı neye katsam anlamaz nasıl yedırebilim 4 yaşında kızım
3kedili2bebekli sumeyraoz tahinli kek yapabilirsiniz yoğurda tahin bal koyabilirsiniz hatta biraz chia tohumu ve avakado veya çilek müthiş olur tam mevsimi
Temizlikperisi sumeyraoz bu çikolata kutusu var ya ozmonun sıkıyon çikolata geliyor ben ondan aldım içini çıkartım tahinle pekmezi karıştırdım öyle yediriyom 🤣
coldplayy sumeyraoz Tahin, muz ve kakao karıştırabilirsiniz. Kakao yerine keçi boynuzu unu da olabilir o tatlıdır.
Deletedmom192 sumeyraoz ben cevız rendelıyorum ıcıne az pekmez tahın koyuyorum cok koyu olmasın dıye de elma rendelıyorum az ya da armut . Guzel oluyor kalırsa ben yıyorum 😂😂
gamzes-26 tahini su ile blendrden geçirip tahin sütü olarak iciriyorlar ben 2 kere denedim sevdi kızım 3.5 yaşında bir kere içine bal kattım 2. De biraz pekmezle tatlandırdım içecek içmeyi seviyorsa deneyebilirsiniz