asyannannesiyim 2 aylik kizim var memeyle sorunu yok emiyor ama bugunlerde ara da sirada kucagima aliyorum meme verince katilarak aglamaya başlıyor kaldirip gezdiriyorum gazini ckariyorum yok bi 10 dkka agliyoruz sonra zorla memeyi tutuyor bu durumu yaşayan varmi ?
Miracinannesi_ asyannannesiyim tazyikli geliyor olabilir ön sütü sagip vermeyi deneyin onun dışında laktoz intoleransi belirtilerine de benziyor emerken aglamasi karnından gurul gurul sesler gelmesi mukuslu kaka vs varsa doktorunuza danisin
asyannannesiyim @“elif09_”#p35542466 gazını ckarıyorum her emzirmeden sonra agizdanda ckartiyorum emzjrmeden öncede karnina masaj yaparak bagirsaklarindakinide cikarmasina yardimci oluyorum . Gazi olsa kaldirip gezdirdigimizde susarmi ?
Kupeklergiremez asyannannesiyim evet susuyor benimde öyleydi hemde hiç uyumazdı sürekli eşim kucağında gezidirdi kaka yapmayana kadar uyumazdı
Kupeklergiremez Kulak pamuğuna zeytinyağı damlatın poposunu uyarlayın masaj yapın bebek yağı ile karnına sonra sıcak havlu ile karnını iyice sarın ayağını karnına doğru götürün gazı çıkar öyle
asyannannesiyim Kupeklergiremez peki kendidi günlük kakasını yapıyormuydu . Kizim kakasini yaptigi icin gazınıda cikardigi için açıkçası bunlardan dolayı oldugunu düşünmemistim ben
Kupeklergiremez asyannannesiyim bazen yapardı ama illa benim çıkartmam gerekiyordu çünkü çok zorlanırdı