Seher_kskn Kızlar şu an girsem kayıt başlar mı 2025 için açık lise 26 yaşındayım ama geç kalmış gibi bir hissiyatım var ama gene de istiyorum okumayı çok seviyorum anneyim babam yüzünden okuyamadık
sarppp Seher_kskn kayıt zamanı var sanırsam Eylül ayında oluyor genelde o tarihler de kayıt yaptırılıyor yüksek puan alıp barajı geçersen 5 dönemde bitirirsin 8 e gerek kalmaz
sumeyyesinanaras Seher_kskn canım 3. Dönem 2025 sınavları için kayıt tarihleri açıklanacak ozaman kaydını yaptır. Henüz belli değil tarih bulunduğun ilin yada ilçenin halk eğitimini arayıp bilgi alabilirsin
sumeyyesinanaras Seher_kskn Kişinin istediği durumda değil sınav tarihleri ve kayıt zamanlarında oluşturulabiliyor kayıtlar. Eşim eğitimci ondan dolayı açık lise konusunda bilgim var.
sarppp Seher_kskn sınavlardan yüksek kredi ile geçersen yani 8 dönem komple okumana gerek yok 5 dönem zorunlu okumak onu bitirdin mi ve kredi barajını aştın mı tamamdır
sarppp Seher_kskn 5 şubatta bitmiş baktım şimdi canım her istediğinde kayıt yapmıyorlar maalesef belli zamanları var
Seher_kskn sumeyyesinanaras evet canım biliyorum ama tarihleri bitmiş galiba açık liseyi bitirmek istiyorum