baharbahce Kızlar izmir içi için gelip alabilecek olanlara çok uyguna vereceğim çünkü kullanılmadığı için artık evde kalabalık yapıyor. Park beşiğin uyumlu sünger yatağı mevcut ayrıca annemin eliyle diktiği yün yatak da var ben onu süngerin altına koyarak kullanmıştım uygun dikilmiş nevresimi de var tek sıkıntısı yüksek boyda kullanmak için ara kata takılan demir çubukları bulamadım taşındığımız için arada karıştı kayboldu sanırım bu şekilde alabilecek olan cidden ihtiyacı olanlar iletişime geçerse çok sevinirim. Mama sandalyesinin hiçbir sıkıntısı yok artık sandalyede oturduğu için kullanmıyoruz
babygirlandcatmom baharbahce seferihisarda oturuyorum ihtiyacım var ama maalesef çok uzak:(( çokta temiz yolumuz da hiç düşmüyor oraya🥺
baharbahce babygirlandcatmom sizin teklifiniz nedir ikisi için makul bir fiyata vermeyi düşünüyorum ikimize de uyarsa
baharbahce rabiiadogann 3 büyük paket halinde topladım beşiği ben birinci pakette beşik ikinci pakette sünger üçüncü pakette yün yatak çarşaf ve kızımın birkaç küçülen kıyafetlerini koydum kargo fiyatını öğrenebilirseniz size de uyarsa gönderebilirim