rabiacoolak Kızlar bebeğim haziran’da 2 yaşına girecek bu günler de pek bir iştahsız sevdiği her şeyi yapmaya çalışıyorum ancak yemiyor çıkarıyor zühre ana’nın iştah açıcısını sabah sütüne koyuyorum ama işe yaramıyor tavsiyelerinize açığım 🥰
Aaayyssee rabiacoolak Zühre ana gibi içeriği temiz olmayan şeyleri vermemenizi öneririm,dönem dönem iştahsızlık olabilir yeni bir seyse zorlamayın derim eger ilerlerse doktora götürüp bi tahlil yaptırabilirsiniz kansızlık vs de iştahsızlık yapar
livanurvealpinannesi61 rabiacoolak kids macun iştah açmadı bizde hiç babybom kullanıyorum yıllardır çok güzel iştah açıyor birde karavürmer her gün bir tatlı kaşığı
neslihanada Ocean balık yağı multi vitamin verdi doktorumuz bize iştahsızlını açtı bizim sorup alabilirsiniz doktora
gizemcank livanurvealpinannesi61 benimde oğlum 21 aylık olucak aşırı iştahsız balık yağı veriyorum sadece vitamin olarak ama çok aşırı iştahsız ve bu bir haftadır gözlerinin altı mosmor hiçbir şey yemiyor diyemi yaptığım herşeyi çöpe döküyorum bugün sinirden oturdum ağladım napıcam lütfen bana yardımcı olur musunuz birde eli sürekli ağzında salya sı baya var