usenmedimyaptimbirvelet 4 yıllık evliliğimde ilk defa başıma geliyor korkunç derecede etrafı sardı özellikle mutfak Hatta oğlumun ağzında da 4-5 yakaladım hepsini yakmak istiyorum ama yazık günaah🥹 nasıl evden kışkışlarım ya bilen var mı
Pnarferah usenmedimyaptimbirvelet viks sürünce kokusuna gelmiyor diyorlar ama denemedim hiç deneyin isterseniz
papatyagibi usenmedimyaptimbirvelet Beyaz sirke ve su karışımı. İster sprey şişesine doldur bölgeye sık. İster yerleri sil o suyla. Kokusu giderir Kayınvalidem hep öyle yapıyo köyde falan
usenmedimyaptimbirvelet biroglanannesii1 her yazın ilaçlanıyor canım ya o biraz zor çocuk varken şu anlık çözüm olması lazım :(
minikkurttt usenmedimyaptimbirvelet karınca ilacı var sprey şişeye koyup su ile karıştırılıyor bir daha gelmiyorlar
seher178 usenmedimyaptimbirvelet bende de bebek vardı bı gün başka yerde uyudum geldim sildim süpürdüm
usenmedimyaptimbirvelet Pnarferah evet doğrudur sirkeli su yapıp içine nane yağı döküyüm bari faydası olur inşallah
usenmedimyaptimbirvelet coldekalmiskutupayisi evet daha yeni gördüm son 1 haftadır aşırı çoğaldı Şimdi süpürürken süpürgenin ışığıyla farkettim Balkon kapısından geliyor
coldekalmiskutupayisi usenmedimyaptimbirvelet orayi ve çıktığı başka yer varsa silikon sıkıp kapatacaksiniz. Ben öyle yaptım annemin evinde de şerit gibi oluyordu. Çıktığı tüm açıklıkları buldum. Silikonla kapattım. Ekstra naftalin aldım biraz incecik un gibi yapana kadar ezdim. Etrafına serpistirdim. Yıllardır gelmiyor artık
Slmm2006 usenmedimyaptimbirvelet Karınca ilaçları oluyor. Onlardan alın isterseniz. Balkon kapısının dışlarına pencere dışlarına püskürtün. Kokuyor biraz ama. Elinizle temas etmeyin. Evin içini de sirkeli suyla temizleyin. O zaman geçer. Benim de başıma geldi. Sirkeli su geçiçi çözüm oluyor
ZeydsMom usenmedimyaptimbirvelet benim oglum surekli oraya buraya ekmek biskuvi tikistirdigi icin gece gormemisim dokmus uyumusuz sabah bi kalktim karincalar evi basmis 🤦♀️ hemeen supurgeyle aldim evin koselerine bebe pudrasi doktum sirkem yoktu diye. Aksam esim gelince sirke aldi elma sirkesi ozellikle . Evi elektrikli suourgeyle temizledim sonra sirkeli suyla sildim. Yok daha da gelmediler. Ayak izlerini koku alma seylerini kaybediyorlarmis sirkeli suda.
usenmedimyaptimbirvelet ZeydsMom aynen benimkide öyle 🥲 şimdi deniyorum birazdan eczaneye gidip ilacını alırım belki ay tiksşndim resmen