Kitsu Burada biri uygun fiyatlı çekirdek kahve sormuştu. Postu da kimin sorduğunu da bulamadım. Burdaysan bana bir mesaj at 😂
[silindi] Kitsu ben migrostan eduscho aldım 3 rengini de deneyeyim diye mor olan hoşuma gitti ama gurme bir insan değilim damak tadım hiç minnoş değildir her şeyi yer içerim bana güven olmaz 🥲 fiyatı epey uygun diye söyliim dedim
Kitsu minikkurttt hahaha site buldum aslında abimle beraber bir sürü kahve sipariş ettik. Toptancı farklı kahveleri deniyoruz. Ben 1 kiloya verdiğim parayla 2 kilo kahve aldım da site ismi verebiliyor muyuz özelden mi yazayim
Kitsu teacherikizannesi ben hep moliendro alıyordum da çok zam geldi şimdi ona verdiğim paraya 2, kilo kahve aldım farklı farklı ülkelerden deneme paketi
Kitsu annesinintatlisi sanal baharat diye bir siteden alıyorum ben yasaksa yazmak moderatör ablalarim söylesin ☺️ Dışarıda çok pahalı gelmeye başladı burdan deneme paketleri alıyorum beğendiğimi bir daha söyleyeceğim
annesinintatlisi Kitsu şimdi anisahtan yeşil çekirdek alıyor eşim kavuruyor çekiyor falan 😅 tadı fena değil bongardinin Etiyopya Guatemala falan daha hafif. Kenya falan baya ağır geliyor bana içemiyorum onu 🥲
Kitsu annesinintatlisi yaa uğraşıyor ne güzell Ben çok içiyorum kahveyi ve emziriyorum çok acilen azaltmam lazım birde ağır kahve içersem ohooo