nazeninanne Bebeğim gazdan neredeyse çatlayacak dereceye geliyor Maflor Probiyotik kullanıp da memnun kalanlar var mı almaya değer mi Lütfen yardımcı olun
obobok nazeninanne biz kullandık. Ama gaz için vermemişti doktorumuz. 4 aylık olana kadar falan kullanmıstık. Cok faydalı birşey. Sonrasında gecen sene tatile gittik. Deniz havuz yemekler otel derken tatılın son gunu ıshal basladı. Maflor kullandım topladı
edizinannesiii nazeninanne sab simplexi çok övüyorlar gaz konusunda bence karşılaştırma yapın derim ben kendim nurse harveys kullandım memnun kaldım ama bir yerden sonra alıştı çok fayda etmedi
ggrqnitt Ben kullanıyorum ama yaparken gene zorlanarak çıkarıyor çok ıkınıyor bir tık fazla çıkarıyor ilaç bittiğinde devam ederse başka markaya geçmeyi düşünüyorum
ggrqnitt Bebek yağıyla güzel bir masaj ve duş çok güzel rahatlatıyor benim bebeğimi gaz damlası tek başına etkili olmuyor bir de gaz damlasını 2×3 damla kullanıyorum ve hep aynı saatlerde vermeye çalışıyorum daha etkili oluyor.
Kitsu Ben kullandım zinco ve maflor denedim.. maflor bir tık daha iyi ama sanki çocuğa gaz damlası verdiğimde sancısı daha şiddetli oluyordu. O yüzden hiçbir şey vermedim sonrasında