nur9777 İlkay orala gideceğim, dilek Ulusoy iyi fakat o hastane çok garip o yüzden ona gitmek istemiyorum acı bademde vs yada devlet hastanesi lnde öneriniz var mı?
aleksandralarossa nur9777 dilek ulusaya gşttim 5 ay aşırı memnundum sonra tasındım edremitte yaptm maalesef doğum dilek hanımda yapmak çok isterdim
mavilisekerim nur9777 normal doğum yaptım ebem de çok iyi birisiydi doğumda eşim yanımdaydı doğum sonrası annem geldi dogumhanede anne bebek destekli bir hastane
nur9777 mavilisekerim doğum sonrası eşiniz ve çocuğunuz ile görüşebiliyor musunuz peki? Muayenelerinizd eşiniz de gelmiş miydi
mavilisekerim nur9777 muayenelerde erkekler giremiuor Doğumda eşim annem yanımda izin veriyorlar Doğum sonrası görüş saatlerrinde giriyorlar
nur9777 Peki doğum olduktan sonra eşin ne kadar kaliyordu yanında, ilk çocuğunu alabiliyor muydun yanina
mavilisekerim nur9777 görüş saati gelebiliuor kadın doğum olduğu için erkek refekatci olmuyor fakat dogumunuza eşiniz girebiliyor
baerzu Yunusemre de Mehmet Kaya iki kızımda da ona gittim çok memnun kaldım İlkay Oralı da çok tavsiye edenler oldu ama ben Mehmet beyi tercih ettim