gg3848 nur9777 ben makas yüzük testi çin takvimi tatlı ekşi vücut tipi yüz güzelleşme hepsi erkek dedi kızım oldu😂
asilkader nur9777 kucağıma evlenirken erkek bebek verdiler oglum oldu :) bu da bir hurafe ama benimki tuttu
bendenbirtanedahayok nur9777 eşim ben bilmeden saçıma tepeden tuz serpmiş bende farketmedim burnumu kaşıdım kız demekmiş kızım oldu😂
Gokturkmom Canimbenim65 İşte hurafe tamamen cinsiyete göre değil , iki hamilelik bile bir olmuyor cinsiyetler aynı bile olsa
CheriBlossom nur9777 kiz annenin guzelligini alir erkek anneyi guzellestirir derler benim ilk 3-4 ay yuzumde hep lekeler sivilceler olmustu bide canin tatli isterse erkek eksi isterse kiz diye biliyorum ben tatlidan baya tiksinir gibi olmustum 1 kasikdan fazla yiyemiyordum surekli eksi limonata ictim hamileligimde kizim var hurafe ama bende 2 de 2 idi😂🌸
edizinannesiii nur9777 ekşi tatlı hurafe var ama ben ne ekşi nede tatlı aserdim ilk aserdigim mango oldu 😂ekşi kız tatlı erkek bebek
tazemom1 nur9777 hurafeyi bilmem de büyükler benimkini basen kalçaya bakarak bildi Basen kalça baldıra kilo aldıysan oralar doluyorsa erkekmiş
Parsongan Kitsu Benim oğluma herkes doğduğundan beri kız güzeli der ikinci olursa kız olur dediler. Kızımız da yolda 😝😍
aybukesimsek nur9777 makas bıçakta kız çıkmıştı Alyans ipe baglayıp karnımda dondurduk kız çıktı Çin takvimi kız çıktı Kafama tuz serpmişler kız çıktı Annenin hamile olduğu tarihler bir tarih hesaplanıyordu kız çıktı Ama oğlum oldu 9 buçuk aylık 😂😂😂
TulayGeriDon nur9777 makas bıçak yaptik kız çıktı. Kızım oldu. Tabi birde fiziki hurafeler var. Karnın sivriyse erkek. Karnın daha yuvarlak ve basenlerin büyüdüyse kız. Bu da tutmuştu. Ama aşermeler tutmadı. Kızda eksi erkekler tatlı derler. Ben deli gibi tatlı yiyordum. Hicbirsey bulamazsam küp şeker yiyordum at gibi😄😄😄😄
hazale966 nur9777 turşu yedim çok kız oldu🤣 tavuktan tiksinme ve ilk trimesterda full bulantı ve kusma oldu🤣
Twinsmom-- asilegealkis kız ikizlerimde öyleydi 3. Erkek oldu şimdi 3. Oğluşumda yok o hamileyim ama😅
MnkKrtl nur9777 kafaya tuz serpme var, yüzük testi var, anahtar çekme, makas bıçak, çin takvimi, göbeğin şekli ve çizgisi muhabbeti var benim bildiklerim 😂