Sineemmm2 Yenidoğan bebeklerde ne zaman yalancı memeye başladınız biz 10 günlük olduk ama bebeğim sürekli emmek istiyor saatlerce hiç yerimden kalkamıyorum emzik veriyorum emip atıyor nasıl alıştıracağım bilmiyorum fikri olan var mı
Azygos Sineemmm2 ilk Zamanlae gece gündüz emiyorlar zamanla bazı seyler düzene girer herkes sizin gibi oluyo yani
Elifgul90 Sineemmm2 hiç korkma almaz diye canım bende senin gibiydim sürekli memedeydi yemek yerken bile cok denedim emziği verdikçe kustu rahat 20çeşit emzik almışımdır 40ımız yeni çıkmıştı aventin emziğini aldım onu emdi hemde kusmadı sürekli vermiyorum dışarı çıkınca oyalansın diye veriyorum ama verirsen emer ve kim be derse desin emzik hayat kurtarıcı biraz daha bekle yavaştan vermeye başla almıyorsa zorlama bence
DenizSerap Sineemmm2 20 günlük olduğunda alıştırdım hemen aldı emziği. Biraz sabır çok normal sürekli emmek istemesi
Sineemmm2 Azygos hadi ya çevremdekiler de şimdi alıştı alıştı yoksa emmez diyip sinirimi bozuyorlar kafam karıştı 😟
Zehra_Ens Bence şu an ne kadar emmek istiyosa emzirin kokunuz sıcaklığınız ona güven çok minik. Hem sütünüz artar o emdikçe onum kokusunu alıp teninize temas ettikçe. Ben 6. Ayda alıştırdım artık emzik olmuştum ikiz olmasa alıştırmazdım sanırım 🤷🏽♀️
Sineemmm2 Zehra_Ens elimden geldikçe hep emziryorum bu seferde çok yiyor kusuyor üzülüyorum ilk gebeliğim daha alışamadım sanırım
AnneBebek1 Zehra_Ens nasil alistirdiniz napiyosam oglum tutmuyor daha once tutuyordu meme reddi yasadik diye biraktkrdim suan düzeldik vermek istiyorum almiyor😌
Azygos Sineemmm2 yok alışabiliyor ilerde de oğlum ilk pek almadı yavaş yavaş verdim verdim şuan 3 aylık uykuya geçerken veriyorum sadece
Sineemmm2 Elifgul90 bende avent aldım onu kullanıyorum emiyor ama atıyor hemen sonra uyku esnasında ağlıyor meme veriyorum çok yiyor kusuyor
Fatmanaz4545 Sineemmm2 bende ayni durumdayim biz 3.aya girdik kızim hic birsekilde emzik tutmuyor kusuyor ittiriyor diliyle ağladigi an emmek istiyor emzik ile oyalayamiyorum
AYaseminA54 Sineemmm2 3.gün verdim ama tutmadı zaten ben sütüm artsin diye çokça emzirdim o yüzden çokta gerek yok bence ilk 1 ay sonrasında da ben sadece huysuzlanınca veriyorum ama kurtarıcı bir aparat anneler için 🥰
Zehra_Ens AnneBebek1 asla almayan bi bebekti umudumu kaybetmiştim. Yatağında ağlarken oyuncağını ve battaniyesini emdiğini fark ettim emzik versem belki tutar diyip o an verdim ve tuttu. Uykuya geçişlerde kullanıyorum sadece çok iyi oldu ☺️
Arzu8555 Doğdu an gün verdim o gün bugündür emiyor hem gece uyurken emzik emmedi Allah korusun ani bebek ölümlerinin önüne geçiyor doktorum emziği çok önerdi bize
Songul_hamza Sineemmm2 meme reddi yaşamamak için 4 ve 6. Haftadan snra emzik verin emzirme danışmanim o şekilde sylemisti illaki vermek istyrsan