sarppp [silindi] anladım ☺️ iyi geliyorsa sana bir şey demiyorum bazen annelerimiz burda stres atıyor neyse normal karşılıyorum stres atarsın
cansu2600 sarppp Eski insanlara göre evet iyi değil ama kendilerini tanımaları görmeleri gerekli bence. Banada kayınpederim demişti çok baktirma aaynadakinin tersi olur diye ne demekse artık. Ama mesela doktor varya Osman gönülal o baktırılmasından yana. Ben bazen alıyorum bu senin yüzün bu gözlerin bu burnun bu ellerin vs diye vücudunu gösteriyorum dokunarak kendilerini görünce bence çok keyifleniyolar
patlakprezervatif sarppp aynalar ile boyutlar arası geçiş yapıldığını söylenir. Fakat bu şekilde olmuyor başka yöntemleri var. Ne kadar doğru orası tartışılır sadece söylenti. Sizin oynadığınız oyuna gelince doktorlar tarafından tavsiye edilen bir durum. Ben de yapıyorum fakat ben eğleniyorum bebeğim tepki vermiyor 😃. Bu etkinlik için küçük mü? Bebeğim sevmiyor mu bilmiyorum? Tepki verse birlikte eğleniriz 😃
Eylulzeynep8 sarppp bizimkiler de öyle aynaya gosterme derler eski inanışlar iste bende çok inanmıyorum
Elfgrn Aman Bırakın şu koca kariyi ya Yok öyle bir şey Hatta gelişimi açısından bile çok faydalı, Ben düzenli bir şekilde tummy Time yaptırıyordum aynanın karşısında o da çok severdi kendini kaldırıp bakmaya
Huma_kus34 sarppp özellikle akşamdan sonra baktırmak iyi değil ama ben hiç baktırma taraftarı değilim akşamdan sonra kendımde çok bakmam
lidokain Huma_kus34 eskilerin hurafesi yeni nesil annelerde de devam ediyor şaşırdım acikcasi biri daha baktırmam diyor.. ben baktırdım ne oldu bizi çarptılar mi çok şükür normaliz😀
aylaa26 sarppp ay saçmalamasınlar bi zahmet yaa aynalar bebeklerin gelişimine katkısı olan birşey kendini keşfediyor benim oğlumda seviyor ayna karşısında oynuyor hep kendine bakıyor