betusmrv Kızlar 48 gün oldu doğum yapalı lohusa kanamam tam anlamıyla bitmiyor lekelenme devam ediyor çok az geliyo kahverengi gibi biraz yeşile de çalıyor sanki tam çözemedim başına gelen var mı ne zaman biter tamamen?
syldz61 Lekelenme olabilir ama kahverenginin açık tonları şeklinde olması lazım, siz yeşil gibi de diyorsunuz mutlaka doktora gidin.
betusmrv syldz61 ya tam yeşil de değil çözemedim birkaç gündür tekrar takip ettimde yeşil değil emin oldum artık kahverengi tonları aklıma gelmemişti direk kahverengi ya da kırmızı olması lazım diye düşünüyordum teşekkürler cevabınız için 🤗
busra200120 betusmrv sürekli değil, lekelenme şeklindeydi ama bazen her gün bazen iki günde bir oluyodu
betusmrv meli59 valla rengini anlayamadım eşime sordum direk sarı dedi enfeksiyon olsa ateşin falan da olur daha farklı olursun dedi. Tek rahatsızlığım arada batma oluyor ağırlık hissediyorum wcdeyken falan oturup kalkarken ve yattığımda oluyor dikiş tutmamış falan olsa kanama olurdu dimi
meli59 betusmrv benim dikişimin tamamı düştü arada batma hala oluyor dediğin gibi rahim toparlandigi için kanamam bir hafta sürmüştü ondan sonra losia kanaması oluyor için temizleniyor. Depend takmıştım ilk bir hafta yogunken onu taktığın için enfeksiyon kapmışım hafif koku varsa enfeksiyon olabilir doktoruna git istersen bi
meli59 betusmrv hamileyken sürekli aynı doktora gittiyseniz barkod verebiliyorlar çoğunluğu tabi bilemiyorum yoğunluğu ne kadardır ben öyle gitmiştim
betusmrv meli59 bende sabah 8de sıra alabiliyodum ama bazı günler ayaktan almıyolardı muayene de saat 10u falan buluyordu birde bebeğim kolik durmuyor hiç çığlığı basıyor hemen saati belli şekilde gitsem daha iyi olur diye düşündüm