eliffile Kızlar Eylül de didime gitmeyi düşünüyoruz bebeğim 8 aylık olacak daha önce giden var mı Eylül ayında havası nasıl olur acaba
bikahveicelimmi eliffile eylulde de sicak olur denize girebilirsiniz ama 8 aylik bebek icin cok ideal olmayabilir hafif bi serinlik olur bebis suya girip cikarken usuyebilir.
ebrumiragok eliffile kızım 6 aylıkken gitmiştik sadece akşam hafif serinliği oluyor gündüz rahatlıkla çıkarabilirsiniz
2020-2023 eliffile eylülde zaten havalar biraz soğumaya başlar yaz havası gibi değil ama sakinlik ve huzur açısından tam zamanı tabi bebeğinize dikkat etmeniz gerekiyor o ayda
wildwings09 eliffile Didimliyim. Bence Didim’in en güzel zamanı. Kalabalık yok aşırı sıcak yok ama hala yaz havası ve denize girilebilir. Akşamları hafif serin olabilir sadece. Bebekle gidileceği için 15’inden sonraya kalmamak daha iyi olur
maitea Eylül 17 de balayına gittim didim anadolu otele. Çok rüzgarlıydı. Didim suyu sıcak ama hep rüzgarlı. Hep otrlin havuzuna girdik
asya343 eliffile Kayannamların yazlığı var hemen hemen her sene oradayız ama o ay hiç gitmedik temmuz ağustosta çok güzel akşamı bile sıcak 🥹 oğlum orda hep zıbın atlet giymişti 😂
mommommmm eliffile ben Kasım 1 de Didim de denize girdim 🤣🤣🤣aşırı sıcak sadece yağmurlu gün olmamasına dikkat edin 🙏🏻