dunyamveben Yarına akşamdan pasta yapmam gerekiyor orman meyveli yapmak istedim dondurulmuş olduğu için erimesini bekledim ki suyu falan varsa salsın diye şimdi tattım ekşi geldi pastalar da nasıl kullanıyor ilk defa kullanıcam
Minnakordek dunyamveben azıcık nişasta ile jolemsi yapıp şekerle tatlandir belki seversin ben öyle kullanıyorum
CheriBlossom dunyamveben ben tart kalibinda kek yapip ustune de az bisey pastaci kremasi yapiyorum keki biraz sutle islatip krema suruyorum ustunede cilek sosu yapiyorum dev bir kesktra gibi oluyor cokda lezzeli oluyor oylede deneyebilirsiniz hem tadida pasta gibi oluyor☺️
alpmomssss dunyamveben sütlü tatlı yap . Onları nişastayla kaynat süzgeçten geçir ve meyveli sos elde et ancak öyle tüketilir . Yumuşak yumuşak hiç güzel olmaz
oylesinebiri__ Tadı ekşi oluyor ben hiç sevmedim tadını bizim kimse yemedi çöpe gitti dışarda yapılanlara madde giriyor kesin çünkü tadı hiç benzemiyor birbirine
oylesinebiri__ Kisirvetursu bende pastada kullandım yiyilmiyordu normal değil yiyemedim tadi güzel gelmedi bana
dunyamveben [silindi] normal sütlü tatlı üstüne yapsam böyle güzel olur değil mi yoksa sadece pastaya mı uygulanıyor
dunyamveben @oylesinebiri__ @Kisirvetursu teşekkür ederim yeni tarif bakayım en iyisi elimdeki malzemelerle ne olursa😊
Hayallerhayatolsa Bu akşam yaptım Meyve eşki yapıyor ben mayoları severim Kek yaptım tart kalıbında Krema yaptım onun içine çilek doğradım Kekin üzerine döktüm çocuklar bayıldı