dgltkn Bir gün 12 saat uyumayan ,, 15 saat uyanmayan bebek şimdi de uyanmıyor ha uyanır ha uyanacak diye pompayla da çekmedim sütüm azalıyor artık çok yorgunum ağlıyorum akıl verin ..
Elfelf475 dgltkn yazdığınızdan bir şey anlayamadım ama 2,5 aylık oğlum şu anda anlasam ona göre yorum yapabilirim 🫢
dgltkn patatess Elfelf475 Elfelf475 annemeri Aminehumamoms forumgurmesi Damla_eflin Minnakordek Elfelf475 bdbhdkekne minikturtam ZeydsMom Bebislerhakkinda gamomuu karpuz_ Nurdan1126 yildiztas patatess Acilde reflekslerine falan baktılar sıkıntı yok dediler bir gün önce uyumadığı için çok uyuyabilir dediler birde aşı olduk 4gun önce önünde etkisi olabilir dediler şırıngayla biraz veriyoruz ağzına süt
forumgurmesi 15 saattir uyuyor ve siz elinizde pompa ile uyanmasını mı bekliyorsunuz. Daha neler duyacağız
ZeydsMom forumgurmesi ben yalnis anladim diyordum yok demek dogru anlamism. Acaba neyi bekliyor uyandirmak icin
Damla_eflin dgltkn 15 saattir uyuyan bebeği uyandırıp kontrol etseniz mi acaba? 15 saattir uyuması hiç normal değil.
Minnakordek dgltkn bebiş emmezse sağ mutlaka artması için ayrıca mastit olmamak için. Saatin belli olsun en geç iki saatte bir. Birde emzirme sonrası da sagabilirsin
bdbhdkekne İnşallah hastaneye falan gittiniz bebeğiniz uyanık mı şuan ne durumdasınız gece gece içime oturdu resmen bu post
minikturtam 2 5 aylık bebek sacmalıgı diye baslık mı atılır ya 15 saat uyanmamak ne demek bunu buraya soruyorsunuz bide
gamomuu Benim kızım da 2.5 aylık bazen hiç uyumuyor bazen çok uyuyor ama 15 saat nedir? Ne yaptınız acaba bebek nasıl?