Sedanuraydnata Kızlar 1 aylık bebeğim var kayınvalidem yıkıyordu şimdi küstük 😂 ilk defa ben yıkıcam eşim su dökecek 🤪 Ama aşırı heyecanlıyım var mı tavsiyeleriniz 🤔
[silindi] Sedanuraydnata bişeycik olmaz korkma. Banyoda eşim kucağına alıyor ben köpükleyip yıkıyorum. Kucakta olduğu içinde korkmuyo hiç
deletedmom1101 Sedanuraydnata başından su dönerken kulaklarını kapat Allah’ın izniyle bir şeycik olmaz 😌
KuzucukEfehan Sedanuraydnata küvette filenin Üzerin de yıkarsanız daha kolay olur sizin için ben öyle yapıyorum eşimde suyumuzu döküyor tavsiye derim
[silindi] [bilinmeyen] hımm tavsiyenizi dinlicem. Hiç sorun olacağını düşünmemiştim. Kucakta daha kolay oluyor bizim için
Aleynaozkaya Sedanuraydnata birinci haftasından beri tek başıma yıkıyorum su bile döken yok böyle daha çok hoşuma gidiyor bebeğim de ben yıkarken hiç aglamıyor ama başlası yıkayınca ortalıgı inletiyor sevgiyle aşkla yıkayım onunla konuşun
Sedanuraydnata Çok sağolun kızlar yıkadım bebeğimi korkacak bişey yokmuş şarkı ninni söyleye söyleye yıkandık 😂