tazeeanne1 seoyles haklısınız insan strese giriyor ama bazen gerçekten insan duşa girmek istiyor heleki yazın birilerini beklemek sürekli sıkıntı ☹️
Mircet tazeeanne1 eşim evde olmadığı müddetçe almiyorum kızım duymadığı için değil deprem vs olur diye korkumdan
Ozgur_mom tazeeanne1 10 ay 20 günlük oğlum sadece bir kere acil işim vardı bir yere gidecektik uyutup girdim hemen çıktım ama 🤣🤣Diğer türlü hep eşim evdeyken girerim ne olur ne olmaz
tugces09 tazeeanne1 bizim ebeveyn banyomuz var. Duştan kızımı gorcek şekilde yatağın üstüne koyuyorum önüne piyanosu vs oyuncaklarını koyuyorum. Hemen fıt fıt 10 dk da alıyorum duşumu. Şimdi 8 aylık oldu işe geri döndüm annem bakıyor. O göz kulak olurken aliyorum .
elifozkan tazeeanne1 duşakaninin önüne koyuyorum pusetiyle ama eğer acil duş almam lazımsa 10dk gir çık yapıyorum. Yoksa akşam eşim varken
incismommy tazeeanne1 o aylarda küvet filesinde yıkardım bebişimi :) uyanıkken de ana kucağına koyup banyoya yanıma götürürdüm alırdım duşumu beni izlerdi
karpuz_ tazeeanne1 15 aylık bebeğim evde biri yoksa almıyorum çok almam gerekirse birini çağırıyorun bakması için
AnaKuzusu34 tazeeanne1 ben ana kucağına koyup önce kendim yıkanıyordum sonra onu kucağıma alıp yıkıyordum beraber duş alıyorduk 😂😂
edizinannesiii tazeeanne1 8 aylık bebim var ve yalnız duş almak hayatımdan çıktı babası oyalıyor ve ben öyle duş alıyorum
af00 tazeeanne1 eşim evdeyse eşime veriyorum yoksa genelde ana kucağına koyup yıkanıyorum buhar olmasın diye kapı açık yıkanıyorum
binooo Bebeği uyutup kamerayı koyuyorum gözümün önüne 20 dk ya alıyorum gündüz uykusunda pek uyanmıyor. Gece uykusuna geçtiyse de sürekli çıkıp çıkıp emziğini veriyorum ne yapalım bi şekilde olduracaz🥹🥹
Unicorn67 tazeeanne1 bence alistirin bu aylarda alışır heralde ben asla yanımdayken almadim 1 yaşında birgün gireyim dedim girdiğime pişman oldum ağladı 🤣🤣
tazeeanne1 Unicorn67 dediğiniz gibi alıştırmak lazım ama çok tedirgin oluyorum ya🥹 sürekli birini beklemek de yıpratıyor insanı
Unicorn67 tazeeanne1 evet birini beklemek çok zor ben hala bekliyorum birde benim bebeğim kimseyle durmuyor babası sadece bazen onunla bile durmuyor genelde uyutup dusa giriyorum çok zor oluyo