muazzeztopal Merhabalar. Menenjit aşısı yaptıran varmı kızlar yaptırmayı düşünüyorum ama özel bir aşı olduğu için özel hastane baya uçuk fiyat aşıyı eczaneden alıp yaptıran varmış bilgisi olan varsa yazabilir mi.
Yigit_Yagiz_Moms muazzeztopal evet eczaneden alıp devlet hastanesine götürüyorsunuz orada ücretsiz yapılıyor. Bazı sağlık ocakları da yapıyor arayıp bilgi alın. Devlet hastanesinde yaptıracaksanız önceden size aşı günü ve saati veriyorlar ona göre gidiyorsunuz
Alparslanmom__ muazzeztopal Ben dün eczaneden nimexrix ve baksero aldım 5000 ödedim 2. Doz 2.50 civarı olur dedi. Ve bugün yaptırdım
Elifkurtulduuuu muazzeztopal ben dün aldım 4500 e aldım nimenrix ve bexsero ilk 2 doz için tabi aşı takvimine göre değişiyor diğer kuzum ilki tek doz ona 2000 e aldım . Doktorumuz 5900 fiyat vermişti ilk 2 doz için tanıdık eczane sagolsun 4500 e verdi
naghn muazzeztopal evet çocuk doktoruna git ve bu aşıyı yaptırmak istediğini söyle çocuğun ayına göre aşı takvimi yazıp reçete veriyor sana. O reçeteyle eczaneden aşıyı alıp sağlık ocağında vurdurabilirsin
Elifkurtulduuuu muazzeztopal doktora gidip o size takvim oluşturuyor çocuğun adına göre yaşına göre eczaneden almadan önce doktor reçete ediyor direk alıp hastaneye güderseniz zaten vurmazlar önce bi cpcuk doktoruna gidin devlette söyleyin takvim cokarttısn biz dün öyle yaptık