3kedili2bebekli Karanirem telefon tablet full Buna ekran bagimliligi deniyor ama siz bilirsiniz şahsen ben 4 yaşında da 10 yaşında da çocuklarımın elinde tablet olsun istemem sizin kararınız
Karanirem 3kedili2bebekli herkesin yaşam şekli huyu suyu Farklı malesef doğru olan sizin yaptığınızdır ama ben öyle biri değilim çokta inanmıyorum
Karanirem 3kedili2bebekli bu arada çok iyi düzeyde İngilizce konuşuyorlar çocuklar çok iyi bi okulda okuyorlar ellerinde tablet telefon olması bişey değiştirmiyor yani
3kedili2bebekli Karanirem dediğiniz gibi herkesin yaşam şartları farklı ben asla tercih etmem ekrana gömülmüş çocuk sadece konuşmayla da bitmiyor ekran problemi davranış bozuklukları beraberinde getiriyor sizin tercihiniz ama ben tercih etmem
obobok Karanirem bu çocuklara birşey olmamış diye diğer çocuklarada olmayacak sanmayın lütfen. Ayrıca iyi bi okulda olumak ve ğngilizce bilmek tv telefon ve tabletten dolayı değil. Çocukla alakalı
Gunes_12 ozlm124 Ekran var ise uyaran eksikliği olmuş olabilir şahsen kizimde kelime olmasa TV yi evde actirmam