ada00 turuncbebek yaa hangi seri kullanıyorsunuz özellikle fırın nasıl, benim beyaz eşyalarım Arçelik hep cook çok memnunum ama malum Arçelik uçmuş fiyatları Profilo almayı düşünüyorum siyah renk düşünüyorum evime uyumlu
turuncbebek ada00 valla model olarak bilmiyorum 😄 gri cam modeli, fırının da buharlı pişirme özelliği de var. Ben gayet memnunum yani. Zaten bosch siemens profilo aynı grup, teknik çoğu özellikleri aynı. Kendi fikrimce de arcelige bin basan markalar bunlar.
ada00 turuncbebek ya evet buhar özelliği var airfreey özelliği olan model de var bende buharlı düşünüyorum acikcasi
yusufege9_5 Profilo Bosch Siemens aynı fabrikadan çıkma ürünlermiş ben bu markaların servislerine gitmiştim evlenmeden önce tanıdık bi amiydi müdürü sordum hangisini alayım bana dedi ki hepsi aynı Bosch Siemens sadece marka farkı koyuyor üstüne motoru herşeyi aynı biz açıyoruz bu ürünlerin içini demişti kendi evinde de profilo varmıs bu üçünden en uygunu profilodur ve aynı malzemeler ile yapılmıştır onu tercih edebilirsin demişti şuan evde ki bütün beyaz eşya profilo 6 yıllık evliyim ve gayet memnunum kesinlikle Alman markası bizim Türk markalarından daha iyi oluyor vestel arçelik Beko asla almam profilo gayet güzel fırınım da iyi pişiriyor maşallah deyim hiç sorun yasamadım
ada00 yusufege9_5 evet Alman markası olarak Profilo çok iyi benim diğer Beyaz eşyaların full Arçelik Hatta eski davlumbaz model gibi cam olmayan ankastre setim var oda arcelik fırından memnundum yorumlarda hep iyi alacağım artık profilo