Huma_kus34 Bi iki kere giyildi üzerindeki suretlerlden dolayı satmak istıyorum resımdede anlaşılıyordur sıfır degerınde bı mont fiyatı 500 tl kargosu karşı ödemli olucak 🌸
-Ozge- Huma_kus34 Ben neden üzerindeki suretlerden dolayı sattığınızı merak ettim ? Cocuk kıyafetlerinde mickey çok beğeniyorum oğlumun çok kıyafeti var bu şekilde,bilmediğim kötü bir durum varsa öğrenmek isterim
MamaUygarVibes Huma_kus34 bu kadar duyarliysaniz satmak yerine direkt imha etseniz daha mantıklı olmaz mı
oylesinebiri__ Huma_kus34 ne var suratlarda ben bebeğime hep Mickey mouse aldım yazlıklarıni kötü bişey mi yaptım
Huma_kus34 oylesinebiri__ bir kaç hocadan duymuştum suretli kıyafetleri gıydırmek iyi bırsey değil hatta burda postta açılmıştı bu konu hakkında haram yada helal gibi bırsey dıyemeyiz ama yi değil denildi ve gercketen indirimli kıyafetleri H&M de olsun başka yerde olsun suretli kıyafetler indirimde oluyor tıpkı boykot ürünlerin indirimde olduğu gibi
oylesinebiri__ Huma_kus34 kıyafetleri biz üretmiyoruz ama sade kıyafet hiç görmedim çocukların üstünde mağazada hepsi suratlı
Huma_kus34 oylesinebiri__ 3 yasında kızıma hediyeler dışında hiç suretli kıyafet almıyorum ve burda bı kesımde buna dıkkat edıyor aslında