Cilekbiskuvi Bera testini devlette yaptıran arkadaşlar işlem ne kadar sürdü nelere dikkat etmek gerekiyor? Özelde yaptıranlar ise fiyatları kaç dakika surdugunu söyleyebilir misiniz?
Kayra_68_aksaray Cilekbiskuvi bebeğiniz kaç aylik uykusuz olması önemli orada uyuması lazım duruma göre 30 dakika falan sürüyor bebeğin bebeğin hareketine göre size unutmanız için zaman veriyorlar biz 3 aylıkken yaptırdik şimdi 2 yaşında tekrar istediler uyutamiyorum çöz zorlanıyorum 4 defa denedik 5.yi deniycez
narinlik Cilekbiskuvi beraya kaldıysa 6 aylık oldu o zaman çocuğunuz Uyku saatlerine göre ayarlayın uykusuz götürün orada sallayabilirsiniz de yarım saat 45 dk arası sürebilir.
songulakyrk Merhaba geçen hafta devlette yaptırdım 30 dk sürüyor sürmüyor çocuğunuzu yatırmayın orda yatırın yastık falan veriyorlar uyutuyorsunuz hemen bitiyor zaten kısa sürüyor uyuyunca eğer çocuğunuz küçükce kundaklayın irkilmesin diye
songulakyrk Cilekbiskuvi ben bilmiyordum uyutulmayacağını ama götürdüm ordada ayağımda salladım uyudu tam uyandı o zamanda test bitmişti
Kayra_68_aksaray Cilekbiskuvi oo çok zor olacak gibi uyutması ben uyutamiyorum kaç aydır deniyoruz yok uyuyo cihazlar takılırken geri uyaniyo
Cilekbiskuvi Kayra_68_aksaray İşte bende ondan korkuyorm hem ikisini bir orada uyutmak nasıl olcak hem nasıl kesintisiz uyuyacaklar orda hiç kestiremiyorm.
16momm Kayra_68_aksaray ilk testten geçti Mi bebeğin . Benimki bir hafta yoğun bakımda kaldı enfeksiyondan dolayı ilk işitme testini geçti önleme amaçlı detaylı ya girsin dediler altı aylıkken denedik asla hastanede uyutamadım tam uyudu derken o aletler takılınca uyandı ve yaptıramadım şu an oğlum 16 aylık ama içimde bir korku var hala yaptırmak istiyorum ama nasıl olacak
Cilekbiskuvi Kayra_68_aksaray Randevuyu ben rica ettm uyku saatlerinin olduğu saate ayarladım sağolsun tamam dediler.
Cilekbiskuvi Kayra_68_aksaray Evet erken dogmuslardi normalde işitme testini geçtiler aslnda ama erken doğum olduğu için yaptirmamiz gerektiği söylenmişti. Siz böyle deynce korktum kaç keredir gidiyorsunuz:/
Kayra_68_aksaray Cilekbiskuvi biz 4 defa denedik malesef birde bizim yaşadığımız ilde yok aksaray da Ankara’ya gidiyoruz
Cilekbiskuvi Kayra_68_aksaray Ay inşallah bizimki öyle olmaz o kdr ugrasablcegmi sanmıyorum. Ya ben anlamadm duyuyolsr iletişim kuruyorum söylediklerimi anlıyorlar yani duymasalar farketmez mıydım ki
Kayra_68_aksaray 16momm malesef çok zor gerçekten bizimkide aynı şekilde oluyor napacagim bilmiyorum uyku yapan bi sprey varmiş bitkisel ondan aldım doktora göstermeden sıkmayı düşünüyorum
Kayra_68_aksaray Cilekbiskuvi inşallah yaptırabilirsiniz valla çok yorucu bir durum hem çocuk hem anne için
songulakyrk Cilekbiskuvi bide bize orda çalışanlar dedi ki işitme testinden geçtiyse getirmenize gerek yok